Bästa skyltarna i Stockholm av Focus Neon

Så sticker du ut med dina skyltar i Stockholm

De allra flesta människor har något de är stolta över. Det kan vara kunskaper inom ett särskilt område, fantastiska idrottsresultat eller en förmåga att skapa vackra ting. När man är stolt vill man visa upp sig och göra sig tillgänglig för intressenter, som kunder eller partners. Om du erbjuder en produkt eller tjänst är det viktigt att du kommunicerar på rätt sätt i rätt kanaler. Även om mycket finns online och är digitalt idag kan det finnas skäl att fundera lite på hur du skaffar de bästa skyltarna i Stockholm eller vart ert företag befinner sig i Sverige.

Tradition och framtid

Gå en promenad i en stad och fotografera dina intryck för eget bruk eller spridning på sociala medier. Chansen att du har fångat några kända logotyper, färgglada lampor eller målade symboler som slåss om uppmärksamheten är stor. Om vi tar vår huvudstad som exempel, stan är full av vatten, men det är rätt mycket skyltar i Stockholm också! Att visa att man har en butik, bensinstation eller ett nöjesetablissemang är en självklarhet sedan över hundra år tillbaka. I sin enklaste form en bit trä eller kartong med handskriven text, fram till våra dagars energisnåla och hållbara LED-varianter. Om du är nyfiken på vad som är rätt för dig i sammanhanget, ta ett första samtal med Focus Neon. Vi har designat och utvecklat lösningar för visuell kommunikation i 50 år och arbetar med några av Sveriges största varumärken.

Ljusets seger över mörkret

Vi människor gillar att promenera eller vistas i områden där det är andra människor. På kvällstid dras vi till stråk eller torg som är upplysta. Det känns tryggare, mysigare och mer livfullt. När man börjat fundera på det, inser man att alla lampor och all information har utformats av skyltföretag som kan skyltar i Stockholm. Det är viktigt att all kommunikation samspelar, en logotyp ska framstå snyggt både på papper, på webben och på väggen eller i fönstret. För att det ska fungera, krävs ofta en långsiktig och välplanerad lösning där alla delar vägs in och får betydelse. Leta fram ett företag som har den helhetssynen och erfarenheten.

Något av en nyhet

Man behöver inte vara någon utstuderad nörd för att känna till några berömda exempel på reklam i våra städer. Tulo, Coca-Cola eller NK:s klocka är några kändisar, men även Göteborg ska vara med på kartan. Under 1940-talet gjordes satsningar på att få Västkustens huvudstad att växa med internationella ambitioner. Termometern som fästes på fasaden i hörnet av Postgatan och Torggatan, nära Domkyrkan fick uppmärksamhet i pressen. Den skulle imponera på turistande amerikaner! På shoppingcentret Emporia i Malmö, är reklamskärmarna så stora att de nästan syns över till danska sidan av Öresund. Man kan undra hur våra tiders lösningar och teknik kommer att beskrivas 50 år fram i tiden?

Focus Neon är totalleverantör av skyltar och specialanpassade skyltlösningar. Vi hjälper er genom hela processen med kreativa förslag, design, tillstånd, tillverkning, montering och underhåll av dina skyltar. Kontakta oss idag!